streda 4. januára 2017

Prvé CMkovanie

Ahojky všetci!

Nejaký ten piatok som sa už neozvala. Túto vetu som chcela napísať už dávno XD. Ale tým Vás teraz nebudem zaťažovať. Hneď ne úvod, aby som to mala s krku, chcem sa Vás na niečo spýtať. Keď si túto otázku prečítate hneď na ňu alebo až po prečítaní článku odpovedzte, prosím (urobíte mi tým radosť, veľkú). Takže otázka znie: Chodí na blog vôbec niekto? Pýtam sa to hlavne preto, lebo už dlho nik nenapísal komentár a na článkoch mám len jedno zhliadnutie, čiže to moje :(. A to je veľmi, veľmi smutné... VEĽMI!
     No a teraz, veselšiu nôtu. Na Vianoce som dostala úplne bohovský set! (Nevychvaľujem sa! Len oznamujem!) Všestrannú jazdkyňu aj s koňom. Už viete že  tú hannoverku mám. No ale dostala som aj akrylové farby. Chcela som si s nimi prefarbiť pôvodne Kopýtka, lebo ho mám tieš dva- krát. Teraz je už s Kopýtka Vietor/ Silvester. Potrebujem pomoc, napíšte aj do komentov či sa vám viac páči Vietor alebo Silvester ;). No, prefarbila som ho na apalossa. A keď som uvidela dve hannoverky... tak som zobrala tú čo som dostala na Vianoce a išla som aj ju premaľovať. Prafarbila som ju na čierno s bielimi znakmi: nosovým pruhom a potom so znakmi na nohaách. Dostala meno Paloma.Mne sa zdá že sa prefarbovanie nazýva CMkovanie. CM, počula alebo skôr čítala som to na iních blogoch, iních rancheriek. No a jazdkyňa sa volá Veronika. Rozhodla som sa že články sa budem snažiť písať čo najdlhšie. No a celý tento mesiac budete môcť hlasovať v ankete, ktorú nájdete na päte blogu (úplne dole).
      
Paloma         Vietor/Silvester



      Ozi, som zabudla blog sa s najväčšiou pravdepodobnosťou nesťahuje, ale hrozba tu stále je. Skúšala som si ho založiť inde, ale nevedela som s tým tak dobre pracovať, bolo to zložitejšie a tak skúsim ešte inde. Takže buďte v strehu XD! ;).
        
       Tento článok je dlhý tak sa pekne usaďte... XD. A inak som vám spomínala ako budem písať... že trochu inak. Budem teraz ako keby jedna s personálu ranča, samozrejme že ja nie som Schleich. Ja nie som žiadna postavička, ja nebudem na fotkách, lebo akože ja budem fotiť... ja Vám to proste neviem vysvetliť XD.


Králiček (to som nefotila ja)

Vaša Líza😋😜





3 komentáre: